Sonbahar Romantizmine Yakışan Evlilik Teklifi Fikirleri

kumsalda-evlenme-teklifi-1
Sonbahar Romantizmine Yakışan Evlilik Teklifi Fikirleri
  • 14 Ocak 2018

Sonbahar Romantizmine Yakışan Evlilik Teklifi Fikirleri

Eğer sonbahar romantizminden hoşlanan bir çiftseniz, en sevdiğiniz film “Kasım'da Aşk Başkadır” ise ve “Her sonbahar gelişinde, kuru dallar arasında sen gelirsin aklıma...” şarkısı ruh halinize uyuyorsa, O'na evlenme teklifi etmek için başka baharları beklemenize hiç gerek yok. Sonbahar romantizmi yerini beyaz kışa bırakmadan acele edin. İşte bu romantik mevsime yakışan evlilik teklifi fikirlerinden bazıları:

Sonbaharın Bütün Renkleri Evlilik Teklifinize Fon Olsun

Ağaçlarla dolu bir park ya da ormanda O'nu hafta sonu yürüyüşüne davet edin. Dökülen yaprakların oluşturduğu kızıllar, sarılar, yeşiller ve doğanın son bahara özel cömertliğini sergileyen bütün romantik renkler, zaten güzellikleriyle başınızı döndürecektir. Bir de ortamda sürpriz kemancı varsa, üstüne söyleyecek şiiriniz de varsa, geriye sadece dizlerinizin üzerine çökerek O'nu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek kalır. Böyle bir ortamda evlenme teklifi ederek “ Sonbahar'da Aşk Başkadır “ adlı size özel iki kişilik filmi ölümsüz kılabilirsiniz.

Günübirlik Doğa Gezisinde Evlenme Teklifi Edin

Eğer şehir içindeki park ve ormanlardaki ambiyansı yeterli bulmuyorsanız, O'nu doğal cennetlerden birine düzenlenen günübirlik trekking turlarına davet edin. Yürüyüşün mola anında, doğanın tam da kucağındayken, sonbaharın sarımsı kızıllığı sizi kendisine hayran bırakmışken, evlenme teklifinizi edin aniden. Ya da bir şelalenin altından geçerken, ya da zorlu bir yamacı tırmanıp birlikte doğaya kuş bakışı bakarken...

Soğuk ve Yağmurlu bir Film Gününde Evlilik Teklifi

Sinemada evlilik teklifi paketlerimizden seçin. Size özel bir salon kapatalım. İsterseniz size özel bir film çekelim, O'na olan aşkınızı beyaz perdeden ilan edin. Ya da sizin seçtiğiniz romantik bir filmi izleyin birlikte. Yanınızda piknik sepetiniz, içecekleriniz ve atıştırmalıklarınız da olsun. Filmin en romantik anında salona bir kemancı girsin ve siz,  dizlerinizin üzerinde çökerek aşkınıza artık hayatınızın kalanında bütün filmleri beraber izlemek istediğinizi fısıldayın. Dışarıda ince ince yağmur yağarken sinemadan çıkın ve yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle beraber ıslanın... Sizce de sonbahar romantizmine yakışan şahane bir evlilik teklifi senaryosu değil mi bu?

Sevdiğiniz Takımı Desteklerken Tribünde Evlilik Teklifi

Sonbahar, aynı zamanda futbol zamanı demek. Eğer birlikte maç izlemekten hoşlanan spor meraklısı bir çiftseniz, üstelik de aynı takımı tutuyorsanız, takımınızın gol attığı anda bütün stat coşku içindeyken O'na olan sevginizi haykırabilir ve ömrünüzün kalanında maçları O'nunla birlikte izlemek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ama unutmayın; eğer takımınız  gol atmazsa, birkaç maç sabırla beklemeyi göze almanız gerekebilir. Belki de evlilik teklifinden önce kombine biletleri temin etmekte fayda vardır, ne dersiniz...

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img