Evlilik Teklifi Ederken Yüzük Haricinde Başka Ne Hediye Alınır ?

img-7906
Evlilik Teklifi Ederken Yüzük Haricinde Başka Ne Hediye Alınır ?
  • 24 Kasım 2017

Evlilik Teklifi Ederken Yüzük Haricinde Başka Ne Hediye Alınır?

Belki de O'nu ilk gördüğünüz andan itibaren bu ânın hayalini kuruyorsunuz! Mükemmel bir organizasyonla O'na hiç beklemediği anda evlenme teklifi edecek; başından aşağıya gül yaprakları dökecek, ışıltılar ve pırıltılar içinde bu ânı ölümsüzleştireceksiniz. En güzel yüzüğü seçtiniz. En özel mekanda, örneğin Boğaz'da sürpriz evlilik teklifi senaryosu hazırladınız. Ama sanki hala bir şeyler eksik gibi geliyor size. Sanki sadece tek taş yüzük yetmeyecek gibi düşünüyorsunuz. Eğer ruh haliniz tam da böyleyse ve ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız üzülmeyin. Evlilik teklifi ederken O'nu mutlu edecek ekstra hediyeler konusunda size bazı önerilerimiz var:

Sahile vurmuş gizemli şişeden çıkan romantik aşk mektubu

Evlenme teklifini sahilde ediyorsanız, retro bir şişeden çıkacak gizemli aşk mektubu ile O'na sürpriz yapabilirsiniz. Siz deniz kenarında el ele  dalgaların sesini dinlerken, ayağınıza sanki bilinmeyen diyarlardan gelmiş gibi duran gizemli bir şişe takılsa, şişeyi O açsa, içinden sizin el yazınızla bir mektup çıksa... Bundan daha romantik evlilik teklifi hediyesi olabilir mi?

Mükemmel bir mücevher ile tamamlanan romantizm

Geleneklere uyarak O'na elbette güzel bir yüzük aldınız. Ama “Sadece yüzük olmaz, daha fazlası da olmalı!” diyorsanız; boynunda taşırken sizi hissettirecek romantik taşlarla bezeli bir kolye, kalbinin üzerinde taşıyacağı özel bir broş, ya da zarif bir bileklikle O'nu bu özel anda şaşırtmaya devam edebilirsiniz.

Evliliği çağrıştıran küçük hediyeler

Sürpriz evlilik teklifi edeceğiniz gün gelmeden önce O'na kargo ile evliliği çağrıştıran hediyeler gönderebilir, her hediye kutusunu açtığında yüzünde gülücükler açmasına sebep olabilirsiniz. Örneğin birinci gün eskilerin deyimiyle“bir yastıkta kocamayı” anlatan yastık hediye edebilir, ikinci gün iki kişilik televizyon battaniyesi göndererek sıcak yuvanızı çağrıştırabilir, üçüncü gün iki kişilik fincan takımı göndererek artık hayatınızın iki kişilik olduğunun mesajını verebilirsiniz. Sürpriz evlilik teklifi edeceğiniz gün ise, kurye ile  göndereceğiniz notta  sadece O'nu ne kadar çok sevdiğinizi belirtebilir, bu sayede  iyice meraklanmasını sağlayabilirsiniz. Çünkü bilirsiniz ki, hediyelerin en makbulü manevi olanlardır...

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img