Evlenme teklifi etmek isteyen erkeklere son çağrı!

evlenme-teklifi-3
Evlenme teklifi etmek isteyen erkeklere son çağrı!
  • 24 Ağustos 2016

Dizlerinizin üstüne çökerek O'na evlenme teklifi etmeyi düşünmeye mi başladınız. Öncelikle sizi tebrik ediyoruz. Eğer her şeyin dört dörtlük olmasını istiyorsanız, bütün bu heyecanlı süreçte size rehberlik etmeye bizler de Sürprizler Diyarı olarak hazırız. Size özel evlilik teklifi organizasyonu hazırlamadan önce düşünmeniz ve yapmanız gereken şeylere gelin birlikte göz atalım.

Kadınlar ne ister?

Kadınlar, öncelikle kendilerine yapılacak evlenme teklifinin romantik, samimi ve özel olmasını isterler. Hayatlarında bir kez alacakları bu teklif, hayatları boyunca  unutamayacakları kadar güzel olmalıdır zaten. Dolayısıyla bu romantik adım için öncelikle özel bir tarih belirleyerek ilk adımı atabilirsiniz. Örneğin yeni yıl, sevgililer günü, O'nun doğum günü, tanışma yıldönümünüz,  ya da 07.07.2017 gibi özel bir tarihte yapacağınız evlilik teklifi ile O'nu çok mutlu edebilirsiniz.

Beğenebileceği  bir evlilik yüzüğü seçin

Rüya gibi bir evlilik teklifi organizasyonu tabii ki yüzüksüz olmaz. Çünkü evlilik yüzüğü,   O'nunla bir ömür geçirmeye hazır olduğunuzun fiziksel bir kanıtıdır. Nasıl bir yüzük seçeceğinize karar verdiniz mi? O'nun nasıl bir yüzük istediğini ve de parmak ölçüsünü biliyor musunuz ? Belki de sürprizi bozmamak için O'nun en yakın kız arkadaşlarından bu konuda  yardım alabilirsiniz. “Yüzük yüzüktür, ne fark eder ki!” diye düşünen sıradan erkeklerden olmadığınızı göstermenin tam da sırası...

Unutmayın, en güzel yüzük, en pahalı yüzük değildir!

Evlenme teklifi edeceğinizi sır gibi saklayın!

Hazırlayacağınız sürpriz  evlenme teklifi organizasyonunun gerçekten sürpriz olması için, bunu sır gibi saklamanızda fayda var. Bu sırrı ne kadar az kişi bilirse, sürpriziniz o kadar güvende demektir. Eğer planınıza bazı arkadaşlarınızı ya da aile üyelerini de dahil etmek istiyorsanız, ağzı sıkı olanları tercih etmeyi unutmayın. Aksi takdirde bu kadar çaba boşa gidebilir! Bu arada yeri gelmişken söyleyelim, olay gününe kadar sırrınız bizimle güvende.

Ne söyleyeceksiniz?

Her ne kadar hitabet yeteneğinize güvenseniz de, o heyecanlı anda bütün bildiklerinizi unutabilirsiniz. Dolayısıyla ne söyleyeceğinize önceden çalışmanızı, hatta her ihtimale karşı  yanınızda çaktırmadan bakabileceğiniz bir kopya bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Peki ama ne söyleyeceksiniz? Yaratıcı olun, duygularınızı anlatan sözcükleri özgür bırakın.  Sizin için hazırladığımız  “evlenme teklifi sözleri” yazısından ilham alabilirsiniz.

Evlilik Teklifi senaryosu

Yukarıdaki hazırlıkların hepsi tamamsa, geriye sadece rüya gibi bir evlenme teklifi organizasyonu senaryosu yazmak ve hayata geçirmek kalıyor. O halde doğru adrestesiniz.  Çünkü Sürprizler Diyarı bunun için var. Siz hayalinizi anlatın, biz gerçek kılalım... 

Tıkla Ara Whatsapp Email Gönder
img